Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Κοντά στα άτομα με ψυχική ασθένεια...ανθρώπινα!


Σε εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου "Σ.Ο.Ψ.Υ" Πάτρας συνδιασκέδασε με μέλη του,οικείους τους και φίλους του φορέα ο Πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ανταποκρινόμενος με αγάπη στο προσκλητήριό τους και θέλοντας να στηρίξει γι' ακόμα μία φορά την προσπάθεια που καταβάλουν για να γίνει βίωμα όλων, ότι η ψυχική υγεία δεν είναι αθεράπευτη μα ούτε και ασθένεια.
Ο υπ. βουλευτής ενημερώθηκε για την εντατικοποιημένη δράση του συλλόγου στην ευρύτερη περιοχή, με καθοριστικό ρόλο σε άτομα που έχουν την ανάγκη μιας κουβέντας κι ενός χαδιού, καθώς και για τους τρόπους που θα έπρεπε πολιτεία και πολίτες να στέκονταν σε συνανθρώπους με κάποια παροδική ψυχιατρική δυσκολία.
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ζήτησε να μιλήσει  με πολύ νεαρά άτομα για τις γιορτές,τα ενδιαφέροντά τους και τα όσα διαδραματίζονται γύρω τους. Σε μήνυμά του για την γιορτή του "Σ.Ο.Ψ.Υ" Πάτρας ο κ. Τριανταφυλόπουλος, αναφέρει: "Εμείς οι Έλληνες αψηφούμε προβλήματα και δυσκολίες και υπερβαίνουμε ακόμα και τους εαυτού  μας αφιερώνοντας τη ζωή μας σε άλλους συνανθρώπους τους, που μάλλον την έχουν περισσότερη ανάγκη. Η παρέα του "Σ.Ο.Ψ.Υ" Πάτρας έχει αναγορεύσει μια απλή σκέψη αλληλεγγύης σε έργο πνοής. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους κι ας ξέρω πως δεν τους αρέσουν, αφού ότι κάνουν είναι ανθρώπινο, αγνό και συλλογικό, με αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα προς όφελος των πολλών. Κόμματα, χρώματα και άλλα τέτοια... γίνονται ένα σε μία περίοδο σύμπνοιας και επίφοβων νοσημάτων"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου