Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

"Το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ απέτυχε...μαζί με τους εμπνευστές του"!


Στο διαπαραταξιακό κάλεσμα του Δήμου Πατρέων, ενάντια στην επιβολή του Ειδικού Τέλους Ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και υπό την ωμή απειλή διακοπής του ρεύματος,  ανταποκρίθηκε αυθόρμητα ο Πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, που βρέθηκε στην Πλατεία Γεωργίου με συνεργάτες του Πολιτικού του Γραφείου, συμμετέχοντας στη συμβολική διαμαρτυρία κατά του "χαρατσιού" και υπέρ της άμεσης κατάργησής του. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος συνομίλησε με πολύ κόσμο παρακινώντας τον να μην σπεύσει να πληρώσει τα τιμολόγια της ΔΕΗ μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις  του Υπουργείου Οικονομικών και λίγο αργότερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, δήλωσε:

"Ο συμβολισμός της κινητοποίησης και η συμμετοχή πολιτών, δυστυχώς όχι και καταστηματαρχών του κέντρου της Πάτρας, ήταν ένα πρώτο συλλογικό μήνυμα για όσους πίστεψαν  πως θα "βουρδουλιάσουν" με αιφνίδιες ληστρικέςεπιδρομές τους πολίτες, στέλνοντάς τους με απειλές στον γκισέ της ΔΕΗ! Το χαράτσι όμως απέτυχε λόγω της επιβολής του σε εξαθλιωμένους πολίτες που δεν έχουν να το πληρώσουν, ή ήδη τρομοκρατημένους  φορολογούμενους που θυσιάστηκαν άνευ λόγου στην πορεία υλοποίησης πολλών μέτρων που δεν προσέφεραν καμία έξοδο από την κρίση αλλά τουναντίον οδήγησαν σε βαθιά ύφεση.
Συμμετέχω στην συγκέντρωση αυτή πιστεύοντας πως έστω και τώρα ένα αναμμένο κερί είναι προτιμότερο από τις "φωτιές" που η Κυβέρνηση "Παπανδρέου" άναψε στους δυστυχείς Έλληνες οδηγώντας τους σε πληρωμή ειδάλλως σε αφαίρεση κοινωνικών αγαθών!
Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι, πως από την "θαλπωρή"του καλοριφέρ, του καναπέ και της κουζίνας  του σπιτιού μας, λύσεις δεν έρχονται και πως η Πλατεία Γεωργίου καθίσταται νέο ελπιδοφόρο "πεδίο μάχης", δίχως εύκολες υπαναχωρήσεις, αλλά και εύκολες νίκες!
Η δέσμευση Σαμαρά ότι θα καταργήσει το χαράτσι - άμα την εκλογή του - αλλά και η παρέμβασή του για προστασία πολλών κοινωνικών ομάδων από τη διακοπή της ΔΕΗ,  προδιαγράφει την "ταφόπλακα" στο επιπόλαιο, ανήθικο και αντισυνταγματικό αυτό μέτρο.
Μέχρις εδώ και μην παρέκει με τους ανόητους "νεκροθάφτες" της κοινωνίας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου