Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

"Η Πάτρα πληρώνει τα φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ και τις "χοντράδες" Πάγκαλου"!


Μετά και την πρόσφατη ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων για το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας και το πέρασμα αυτού στη δικαιοδοσία της πόλης και των κατοίκων της, ο Πολιτευτής της ΝΔ  Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, κληθείς να πάρει δημόσια θέση επί του θέματος, σημείωσε σε γραπτή δήλωσή του:
            
"Το όλο θέμα παρατράβηξε για την Πάτρα, τους φορείς της και τους πολίτες της. Αναζητώντας ευθύνες θαρρώ πως  καμιά κυβέρνηση και καμιά δημοτική αρχή των τελευταίων ετών δεν δύναται να λάβει το παραμικρό "συγχωροχάρτι".Βέβαια, η κυβέρνηση της ΝΔ έπραξε αυτό που όφειλε, να παραδώσει δηλαδή - μετά από πολλά ευτράπελα - έτοιμο προς λειτουργία το νέο λιμάνι των Πατρών με πολύ μεγάλη αξία, τοπική και εθνική. Θα ήταν  ευτυχές να έχει τελειώσει από τότε και την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου, μη αφήνοντας στη διάδοχη κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ να εκμεταλλευτεί προεκλογικά με "ξεδιάντροπο" τρόπο ένα τέτοιας ζωτικής σημασίας θέμα, αλλά και μετεκλογικά αυτό να σέρνεται χρονικά.
Η Πάτρα πληρώνει αν μη τι άλλο τις "χοντράδες" Πάγκαλου που ενώ ξέρει πολύ καλά να κρίνει τους πάντες και τα πάντα, δεν "κοιτάζεται στον καθρέπτη του" να δει τα "κατορθώματά" του μετά και την υπογραφή του περιβόητου μνημονίου με το Δήμο τον Οκτώβριο του 2010 που ποτέ μέχρι σήμερα δεν δημοσιοποιήθηκε και βέβαια δεν υλοποιήθηκε, αλλά προφανώς λειτούργησε μικροπολιτικά για τους τοπικούς συντρόφους του! Είναι αυτοί, του πρόσφατου χθες και του σήμερα, που αναμασούν τα ίδια και τα ίδια επί του θέματος από την συμπολίτευση και την αντιπολίτευση και που δυστυχώς για κομματικούς λόγους δεν κηρύσσουν ανοιχτά "ανεπιθύμητο" στην πόλη τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Είναι αυτοί που απέμειναν να "χαϊδεύουν" ακόμα τον Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ της δυστυχίας, της φτώχειας, των λουκέτων και της υπανάπτυξης!
Η θέση της ΝΔ και σήμερα είναι ξεκάθαρα υπέρ της παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου στην πόλη χωρίς τα χρήσιμα για τη λειτουργία του εμπορικού - επιβατικού λιμένα και αποτελεί σαφή δέσμευση της αυριανής κυβέρνησης Σαμαρά. Μέχρι τότε όμως - κι ευτυχώς για τον τόπο αυτό δεν αργεί - επειδή οι πολιτικές δυνάμεις και τα πολιτικά πρόσωπα σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο κρίνονται - ας ζητήσουν μία συγνώμη από τον λαό της Πάτρας για όσα είπαν και ξαναείπαν αλλά κοροϊδευτικά δεν έπραξαν. Ούτως ή άλλως σύντομα θ' αποτελούν κι επίσημα παρελθόν για τη χώρα αν και ήδη στη συνείδηση των πολιτών του "πράσινου κάστρου" του ΠΑ.ΣΟ.Κ - την Αχαία - καθίστανται πολιτικά πλήρως καταδικασμένοι"!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου