Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

"Μπάζουν...από αδιαφορία οι αθλητικές υποδομές"!


Την ανησυχία αθλητικών παραγόντων, σωματείων και εκατοντάδων αθλητών, για την κατάσταση στην οποία εδώ και πολύ καιρό έχει περιέλθει το "Βοηθητικό" Κλειστό Γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου 'Τόφαλος", μεταφέρει με δημόσια παρέμβασή του ο Πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μετά τα "τραγελαφικά" που σημειώνονται εκεί λόγω ακαταλληλότητας του χώρου.
Ειδικότερα, αναφέρεται στην αναγκαστική αναβολή αγώνων Μπάσκετ της Α2 ΕΣΚΑ-Η (Πανελληνίου-Αραχωβιτίκων και Γαλήνης-Σπόρτινγκ) λόγω της προ ημερών νεροποντής που ανέδειξε το βοηθητικό στάδιο του "Τόφαλος" σε κανονικό "σουρωτήρι", αποτέλεσμα κακοτεχνιών που χρονίζουν, αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν φαίνεται να "ιδρώνει τ' αυτί τους" ελλείψει κονδυλίων αλλά και έμπρακτου ενδιαφέροντος των ιθυνόντων. Σε δήλωσή του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, αναφέρεται σε τμήμα επιστολής που απέστειλε στο αρμόδιο Υπουργείο και στην οποία τονίζει:
"Σε μία Ολυμπιακή Πόλη, όπως αυτή της Πάτρας, με αρκετές αθλητικές υποδομές και ρόλο στα αθλητικά πράγματα της χώρας, αποτελεί σκέτη ντροπή, μετά από φιλοξενίες λαμπρών αθλητικών γεγονότων ακόμα και διεθνών, να μπάζουν λόγω της βροχής και να μετατρέπουν μια περιοχή...σε  "τριτοκοσμική"! Η δράση και ο πρωταθλητισμός τοπικών αθλητικών σωματείων, παράλληλα με την ιστορία και τη δράση τους, δεν συνάδουν με μια τέτοια κατάντια, του να διακόπτονται δηλαδή αγώνες λόγω κακοκαιρίας, τουτέστιν να καθίστανται θύματα της κρατικής αδιαφορίας και αδυναμίας. Δυστυχώς οι πολιτικές των καταστροφικών μνημονίων, πήγαν πίσω την Ελλάδα και την περιφέρειά της κι όλα αυτά στη χώρα της Ολυμπιάδας του 2004, που πραγματικά, ποιος το περίμενε ότι θα καταντήσει "σάπια" και ρεζίλι"!         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου