Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

«Ο Σαμαράς η μόνη αξιόπιστη λύση για την οικονομία»!


 Με αφορμή την ανακοίνωση των προτάσεων της ΝΔ για έξοδο από την οικονομική κρίση, διά στόματος του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:
«Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ότι κι αν είπε όσα κι αν προέβλεψε ο Α. Σαμαράς, επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Το μεγάλο ρίσκο του ιδίου πολιτικά και της Ν.Δ ως ιστορικής παράταξης, ν’ αντιταχθεί στον τότε μονόδρομο του μνημονίου, αποδεικνύει την πίστη στις γνώσεις του και την πολιτική του ευστροφία προς όφελος της χώρας.
Τώρα απέδειξε πως εκείνα που τότε πρότεινε είχαν βάση και χρησιμότητα για την Ελλάδα του “πράσινου” Τιτανικού -διεθνώς- για χάρη του ΔΝΤ!
Η επανεκκίνηση της πατρίδας και της οικονομίας της με τις ολοκληρωμένες προτάσεις Σαμαρά, που πάνω απ’ όλα είναι καλά μελετημένες, ζυγισμένες και κοστολογημένες , δίνουν μια νέα ανάσα στους πολίτες όλων των τάξεων, επαγγελματικά και κοινωνικά. Κι αυτήν ήταν μόνο η αρχή, γιατί η εξειδίκευση αγγίζει όλους και απαντά σε πολλά από τα αδιέξοδα.
Ένα είναι πλέον το μόνο σίγουρο. Πως όσο πιο σύντομα γίνει Πρωθυπουργός ο Α. Σαμαράς και η νέα ΝΔ κυβέρνηση τόσο πιο Ελλάδα… θα μείνει η Ελλάδα κι ο κόσμος θα βρει την ελπίδα που απεγνωσμένα αναζητά .Ο Σαμαράς είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για την οικονομία.
Σ αυτήν την περίπτωση και με δεδομένη την παταγώδη κυβερνητική αποτυχία… κατά την ρήση Σαμαρά, ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν θέλει τις εκλογές όπως κανένα αρνί δεν περιμένει πως και πώς να’ ρθει το Πάσχα, παραφράζοντας δε αυτήν, μάλλον το… αρνί πρέπει να φαγωθεί γρήγορα από τον Ελληνικό λαό, καταδικάζοντας το ΠΑΣΟΚ του μνημονίου σε πρόωρες εκλογές. Όσο κι αν λοιπόν οι ένοικοι του Μαξίμου φοβούνται το Πάσχα σαν αρνί (!), ας μην ξεχνούν ότι αργά ή γρήγορα ο κόσμος θα χρησιμοποιήσει και το άλλο συστατικό του Πάσχα. Κινδυνεύουν δηλαδή να τους πάρει με τ’ αβγά…¨!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου