Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

"Με τη ΔΑΠ για νεανικό θρίαμβο των φιλελεύθερων ιδεών μας!"


Με την φράση "η φοιτητική νεολαία ψηφίζει ΔΑΠ ΝΔΦΚ και πρωτοπορεί στη φιλελεύθερη αναγέννηση της χώρας μας" ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, εκφράζει απερίφραστα την στήριξή του στην νεολαία της παράταξης, αλλά κυρίως την πίστη του, ότι με αγώνα η νίκη θα είναι μεγάλη, με την κατάκτηση της πρώτης δύναμης και σ' αυτήν τη χρονιά!
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα της ΔΑΠ του ΑΤΕΙ Αιγίου, κίνηση με πολλά μηνύματα, αφού από τη μία αφορούσε στην στήριξη του τοπικού Τριτοβάθμιου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος - κόντρα στις συζητήσεις που το θέλουν να κλείνει και να μεταφέρεται στην Πάτρα - κι από την άλλη στην αναγκαιότητα - λόγω του κρίσιμου πολιτικού σκηνικού- η φετινή νίκη της ΔΑΠ να μην είναι πρωταθλητισμός αλλά "θρίαμβος νεανικός"!
Ο Αχαιός πολιτικός συμμετείχε στο πάρτι της ΔΑΠ με καλεσμένη τη νεαρή τραγουδίστρια Σάγια και είχε τη δυνατότητα ν' ανταλλάξει απόψεις με πολλούς νεολαίους, προτρέποντας άπαντες σε ενότητα, δράση και δημοκρατική αντιπαράθεση. "Όλες τις προηγούμενες μέρες ,η μάχη δόθηκε με το ξεχωριστό πάθος των παιδιών της ΔΑΠ ΝΔΦΚ που πάντα  μας συγκινεί. Το λευκό περιστέρι θ' ανοίξει τα φτερά του για μια μεγάλη νίκη των φιλελεύθερων ιδεών μας" τόνισε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, προσθέτοντας ότι "οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες κι αυτό που μετρά δεν είναι απλά και μόνο οι αφίσες, οι χοροί  και τα συνθήματα αλλά η ουσία των αξιών, των ιδεών και των προτάσεων. Όταν δε αυτά τα στοιχεία αφορούν στον ζωτικό χώρο της Παιδείας, τότε οι ευθύνες όλων μεγιστοποιούνται και γίνονται καταλυτικές για το αύριο, σε ότι αφορά, κυβερνητικούς σχεδιασμούς επί χάρτου, πειραματισμούς και φτιασιδώματα που δεν προάγουν την μάθηση και την κατάρτιση".
Σε δήλωσή του για τις Φοιτητικές εκλογές της 18ης Μαΐου ο Επ. Βουλευτής, σημειώνει:
"Στην ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο που διανύουμε, επικρατούν η απαξίωση κομμάτων και πολιτικών. Οι νέοι που ανθίστανται στην απολίτικη θεωρία του "δεν ασχολούμαι μ' αυτά...", αναλαμβάνουν μια μεγάλη ευθύνη να γεννήσουν ιδέες, να επιβάλλουν θέσεις, να προετοιμάσουν ένα καλύτερο αύριο και να δώσουν το στίγμα τους σε μία πολιτική κατάσταση σήψης και αναποτελεσματικότητας. Η κοινωνία φοβάται το αύριο. Η ΝΔ μαζί με την ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ συγκροτούν εκείνο το ρεύμα που θα νικήσει τον φόβο των αδιεξόδων, της ανεργίας, της επιστημονικής ανέλιξης και της δημιουργικότητας. Η νίκη της ΔΑΠ θα δείξει το σωστό δρόμο της ανάτασης και της επανεκκίνησης της χώρας, με τη νεολαία σε ρόλο μπροστάρη... όχι μόνο για ποτά,  αλλά με δίψα για αλλαγές και πρόοδο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου