Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

“Έχουμε πίστη και ελπίδα στον Αντώνη Σαμαρά!”

Με δυναμική και "σκληρή γραμμή" κατά της κυβερνητικής πολιτικής, συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Αχαΐα ο Α' Επιλαχών Βουλευτής της ΝΔ στο νομό Δημήτρης  Τριανταφυλλόπουλος, πεπεισμένος - πως περισσότερο από ποτέ- αυτήν την περίοδο οι πολίτες χρειάζονται ουσιαστική και πλατιά ενημέρωση για τα πολιτικά τεκταινόμενα, με απόλυτο διαχωρισμό των προτάσεων  που καταθέτουν τα κόμματα και έμφαση στην δέσμη μέτρων της ΝΔ στο "Ζάππειο 2".
Ο Αχαιός Πολιτευτής, τις προηγούμενες μέρες περίοδευσε στις περιοχές: Καγκάδι, Πουρνάρι, Μύρτο, Κάτω Αχαία, Ριόλο, Θέα, Αγυιά, Λεύκα, Εγλυκάδα και Αρόη Πατρών, Ροίτικα, Τέμενη, Νιφορέϊκα, Σπάτα,Ίσωμα, Λεόντιο, Σαλμενίκο, Χαϊκάλι, Κρήνη και Σαραβάλι, όπου συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και απλούς πολίτες  των παραπάνω περιοχών, με τους  οποίους συζήτησε την εμπεριστατωμένη πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας  από την οικονομική κρίση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ποτέ πάλι κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντί να ξεσηκώνει το λαό, καταθέτει μία καλά μελετημένη, κοστολογημένη και αποτελεσματική φόρμουλα πολιτικής, αφήνοντας  στην άκρη ανούσιες αντικυβερνητικές κραυγές και ακατάσχετη εκλογολογία".
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος στις επαφές του υπενθύμισε πως, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ του 2008 και 2009 που δεν παρείχε καμιά συναίνεση προς την Κυβέρνηση Καραμανλή, η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, το 2009, 2010 και 2011, στήριξε τη κυβέρνηση ψηφίζοντας πάνω από 30 νομοσχέδιά της, για το κοινό καλό, ωστόσο αντιτάχθηκε στο καταστροφικό μνημόνιο και επιμένει σ' αυτή τη στάση, μη δεχόμενη απειλές, ασφυκτικές πιέσεις και διλήμματα.
"Οι Έλληνες θα πρέπει να πεισθούν πως η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς  σε ότι κι αν προέβλεψε, ενώ η ΝΔ κατάφερε να αλλάξει φιλοσοφία, νοοτροπία, ν αφήσει πίσω της ένα μέτριο ή και κακό πρόσφατο παρελθόν, να ανασυγκροτηθεί και να βγει ευθέως στην κοινωνία με λύσεις και σοβαρές προτάσεις, στεναχωρώντας κάποιους ως μη ευχάριστη. αλλά νοιαζόμενη για το θετικότερο μέλλον της πατρίδας" τόνισε ο πολιτευτής, για να προσωποποιήσει την ρότα της ΝΔ με τον Αρχηγό της  Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας:
"Ο Σαμαράς, όση κριτική κι αν δέχεται από οπαδούς και ψηφοφόρους της παράταξης για χαμηλότονη αντιπολίτευση, είχε από την αρχή της εκλογής του στην ηγεσία της ΝΔ, σχέδιο, όραμα και στόχους. ¨Έτσι κατάφερε να μηδενίσει την διαφορά των 11 περίπου ποσοστιαίων μονάδων από το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009, για να εμφανίζεται πλέον ως ο μόνος αξιόπιστος πολιτικός ηγέτης πανευρωπαϊκά. Στον Αντώνη Σαμαρά έχουμε πίστη και ελπίδα για το σήμερα και το αύριο". 
Τις επόμενες ημέρες ο επ. βουλευτής της ΝΔ,  θα συνεχίσει προγραμματισμένες συναντήσεις με κομματικά στελέχη σε Πάτρα, Αίγιο και Αχαγιά, με σκοπό τη διάδοση των πολιτικών Σαμαρά, εν όψει ανοιχτών εξελίξεων στην πολιτική "σκακιέρα", το προσεχές 15νθήμερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου