Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

"Από τα ζιβάγκο και τα "θα".. στα ξεπουλήματα και τα δανεικά"!


Με αφορμή την πραγματοποίηση της επετειακής Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Αθήνα και την ομιλία, τόσο του Προέδρου του και Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου όσο κι άλλων στελεχών του κινήματος, σε μία χρονική στιγμή "ιδιαίτερη" για την πορεία του, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

"Όποιος νοήμων άνθρωπος, πολίτης αυτής της χώρας, άντεξε να παρακολουθήσει και ν' ακούσει για άλλη μία φορά, την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο κομματικό του "σοσιαλιστικό" ακροατήριο, βλέποντας  δε και  εικόνες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κυβερνώντος κόμματος, σίγουρα δεν θα δυσκολεύτηκε ν' αντιληφθεί, πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ τύποις υφίσταται (!) και σε τίποτα δεν θυμίζει το παλιό αγωνιστικό κίνημα του Ανδρέα Παπανδρέου. Αποσυντίθεται καθημερινά και αυτοδιαψεύδεται στα τελευταία του (!) ενώ τα κλασσικά συνθήματά του που άντεξαν επί χρόνια, ούτε καν ψελλίζονται τώρα από τα εναπομείναντα μέλη και στελέχη του, αφού το ΠΑ.ΣΟ.Κ  κατ' ουσίαν πέθανε (!) και δεν δύναται ν' αναστηθεί στα χέρια του γιου του ιδρυτή του.
Επειδή όμως με την πολιτική ιστορία  και τα εσωτερικά του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν "χορταίνει" ο κοσμάκης που δεινοπαθεί, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο Πρωθυπουργός με τα όσα τόλμησε και είπε, απέδειξε πως ζει σε άλλη χώρα και ονειρεύεται έξοδο από την κρίση το 2013, ενώ η ίδια η κυβέρνησή του έχει ομολογήσει μεγάλη ύφεση το 2012 και "Γολγοθά" μέχρι το 2015. Όπως λέει κι ο λαός... "άρες μάρες κουκουνάρες"!
Η Κυβέρνηση τελειώνει κι αυτή, μετρά μέρες κι ας επιμένει ο Πρόεδρός της σε "εκθέσεις ιδεών και ευχολόγια" που δεν χειροκροτούνται πια ούτε από τους ίδιους τους υπουργούς της, ούτε κουβέντα βέβαια για τα στελέχη που ψάχνουν να βρουν μια κάποια ακτίνα του "πράσινου ήλιου" και τους "μουσικούς μπαξέδες" που έσβησαν μαζί με όλο το κομματικό δημιούργημα του '74!
Από τα "ζιβάγκο" και τα "θα" του τότε... στα "ξεπουλήματα" και τα "δανεικά" του σήμερα, άνευ όρων και εθνικού φρονήματος!
Η Ελλάδα τους γυρίζει την πλάτη και ψάχνει ξανά στην μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη, γενναίες αποφάσεις, σταθερότητα, δικαιοσύνη κι ελπίδα, μακρυά από στείρα συνθήματα και ιαχές... που κάποτε με το πάλαι ποτέ "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" αντιτάχθηκαν ακόμα και στην ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, από την οποία σήμερα... ζει και στηρίζεται η χώρα"!
Εμείς στη ΝΔ μπορούμε καλύτερα, με πίστη στις διαχρονικές αρχές και αξίες μας, μακρυά από "κοκορομαχίες" αλλά δίπλα στα απλά και καθημερινά προβλήματα του πολίτη, όπως ο Αρχηγός μας Αντώνης Σαμαράς έχει επιλέξει να είμαστε, με πατριωτικό φρόνημα και ελληνική παλικαριά"!      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου