Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

"Άφησαν το κανό και τα κότερα... και θυμήθηκαν ότι είναι κυβέρνηση"!


Με αφορμή τις νέες κυβερνητικές ανακοινώσεις, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, οι οποίες αφορούν σε πολύ σοβαρά εκκρεμή θέματα, όπως το άνοιγμα Ελευθέρων Επαγγελμάτων, το Ενιαίο Μισθολόγιο, τις Ιδιωτικοποιήσεις, το Φορολογικό Νομοσχέδιο και την Εργασιακή Εφεδρεία δημοσίων υπαλλήλων, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε τη πιο κάτω δήλωση:

"Η Κυβέρνηση, μετά την ανεπίτρεπτη καλοκαιρινή ραστώνη - του "κανό" και των πανάκριβων "κότερων" - στα πολυήμερα θαλάσσια σπορ του Πρωθυπουργού όπως και στα ταξίδια αρκετών υπουργών της, θυμήθηκε ότι...  κυβερνά και πρέπει να υλοποιήσει τα μέτρα που έλαβε με την ψήφιση του "Μεσοπρόθεσμου", άβουλη μέχρι τώρα ν' αναλάβει τις ευθύνες της και να κάνει πράξη, αποφάσεις για τις οποίες έχει δεσμεύσει τη χώρα απέναντι στην "Τρόικα"!
Αναμασώντας επί μήνες τα ίδια και χειρότερα, εξαναγκάζεται στην υλοποίηση πολιτικών, σκληρών, αντικοινωνικών και αναποτελεσματικών, πολιτικές στις οποίες όμως παραμένει αιχμάλωτη, αλλά εμφανώς τρέμει τις αντιδράσεις των πολιτών!
Η Κυβέρνηση ομολογώντας την αποτυχία και τον πανικό της... μπροστά στον διασυρμό της χώρας στην Ευρώπη για την ακυβερνησία στην Ελλάδα, έρχεται να εξαγγείλει γι' ακόμα μία φορά  τους "αναμασημένους" όρους δανεισμούς της!
Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι αυτή η κυβέρνηση τα 'χει χαμένα, δεν δύναται ν' ασκήσει πολιτική σωτήρια για τη χώρα κι όσο υφίσταται, ο λαός θα δεινοπαθεί, τα αδιέξοδα θα πολλαπλασιάζονται και οι στόχοι δεν θα πλησιάζονται καν!
Το αίτημα της ΝΔ για άμεση διεξαγωγή εκλογών, μετατρέπεται πλέον σε απαίτηση, για να σωθεί ότι έχει απομείνει, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στα διαπραγματευτικά της "όπλα" στο εξωτερικό.
Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν μπορεί ν' αντέξει πια και ασχέτως υπεκφυγών και καθημερινών διαψεύσεων, θ' αναγκαστεί να συρθεί στην κρίση το λαού κι εκεί να πάρει την απάντηση που της αξίζει, δίνοντας ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή στον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ να κυβερνήσουν με σταθερότητα, αναπτυξιακό πρόσημο και ανάκτηση των δυνατοτήτων της Ελλάδας, που και πλούτο διαθέτει και καλά πολιτικά μυαλά"!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου