Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"Κλοτσοσκούφι" της κυβέρνησης οι αστυνομικοί... για τα "χαΐρια" της!


"Προκλητική, υπερβολική και τρομοκρατική" χαρακτηρίζει ο Πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, την απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να μετακινήσουν  αστυνομικούς από την Αχαία στην Αττική, προκειμένου να καλύψει κενά σε Τμήματα της πρωτεύουσας, εξαιτίας της πρωτοφανούς μεταφοράς ένστολων στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση, εν μέσω τρόμου της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις του Σαββατοκύριακου αλλά και αναβρασμού στους κόλπους των αστυνομικών υπαλλήλων για τις ψαλιδισμένες αποδοχές τους και πολλές άλλες υπηρεσιακές τους δυσλειτουργίες.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, μιλά για "αγανάκτηση των αστυνομικών", που καλούνται να εγκαταλείψουν τις θέσεις εργασίας και τις οικογένειές τους, μόνο και μόνο για να μπορέσει ο Πρωθυπουργός, τα μέλη της Κυβέρνησης, τα στελέχη της  και οι Βουλευτές να "πατήσουν το πόδι τους" ανενόχλητοι στη Δ.Ε.Θ, μακρυά από τους αγανακτισμένους πολίτες και κλάδους που ετοιμάζουν δικαιολογημένα διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Ο επ. βουλευτής, καταγγέλλει πως "η κυβέρνηση δεν νοιάζεται που θ' αφήσει απροστάτευτη την Αχαΐα - μεταξύ άλλων περιοχών της χώρας - αφού ο αριθμός των αστυνομικών είναι χαμηλότερος των αναγκών της περιοχής, τα δε ποινικά κολάσιμα περιστατικά ολοένα και αυξανόμενα", βάζοντας - όπως λέει - σε προτεραιότητα την ασφάλεια των κυβερνώντων, που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα "κατορθώματά" τους, εδώ και δύο χρόνια!
Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, καταλήγει:
"Για τα χαΐρια του Παπανδρέου και της αποτυχημένης κυβέρνησής του, κακώς αμειβόμενοι αστυνομικοί - που παρά ταύτα θα διαδηλώσουν κι αυτοί στην συμπρωτεύουσα - αποτελούν για τους δημοκράτες της εξουσίας (!) κάτι σαν "κλοτσοσκούφι"! Τους άγει και τους φέρει όπου θέλει ο Αρχηγός, με μόνη δικαιολογία την εικόνα του Πρωθυπουργού, που τρέμει να αντιμετωπίσει την κοινωνία, που ο ίδιος με τις πολιτικές του κατάντησε έτσι. Όμως τα αδιέξοδα και η μη περίσσεια υπομονής για τα οικονομικά, εργασιακά και επαγγελματικά δικαιώματα, δεν είναι δυνατόν να καμφθούν από την πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα μεταφορά 8.000 και πλέον  ένστολων στην Δ.Ε.Θ. Το μήνυμα της κοινωνίας είναι ένα και θα περάσει ισχυρό. Όχι άλλο ΠΑ.ΣΟ.Κ, όχι άλλο Παπανδρέου, όχι άλλα μνημόνια καταστροφής. Εδώ και τώρα εκλογές, μηδενισμός του κοντέρ, αλλαγή πλεύσης της χώρας , με επανεκκίνηση της κοινωνίας και της οικονομίας που ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ, καλά μελετημένα  έχουν έγκαιρα προτείνει κι είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν. Τρομοκρατία τέλος από μία τελειωμένη πολιτικά κυβέρνηση... του χάους"!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου