Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

"Καλά τα γκάλοπ... αλλά ας προσγειωθούμε"!


Με αφορμή την δημοσιοποίηση νέων δημοσκοπήσεων στον Κυριακάτικο Τύπο, στις οποίες προηγείται ξεκάθαρα και σταθερά το κόμμα της ΝΔ, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Αχαΐα Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, πως η ΝΔ, εκμηδενίζοντας μόνο μέσα σε ενάμιση χρόνο, τη μεγάλη διαφορά που τη χώριζε από το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009, είναι και πάλι μπροστά στις προτιμήσεις των πολιτών και με απόλυτη βεβαιότητα πως αυτή θα είναι κι ο μεγάλος νικητής της επερχόμενης πρόωρης προσφυγής στις κάλπες , όποτε κι αν στηθούν.
Η ήρεμη αλλά δυναμική, ουσιαστική κι εποικοδομητική αντιπολίτευση του Αντώνη Σαμαρά, απέφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τους ανάλογους "καρπούς", κάτι άκρως θετικό για τη χώρα και τους πολίτες που επιθυμούν πολιτική σταθερότητα και καθαρές πολιτικές για ανάκαμψη κι ελπίδα.
Ωστόσο η σύντομη - χρονικά - επιστροφή στην εξουσία κρύβει και πολλές παγίδες! Δυστυχώς, κάποιοι μέσα στη ΝΔ, δεν πρόλαβαν να διδαχθούν από τα λάθη και τις κάκιστες πολιτικές τους συμπεριφορές που "βούλιαξαν" την παράταξη, γεμίζοντας απελπισία τον κόσμο της, επιπλέον δε όσους την εμπιστεύτηκαν το 2004, αφού  και πάλι ακόμα και τώρα ορέγονται υπουργικούς θώκους - "ράβουν κοστούμια" κατά το κοινώς λεγόμενο - φερόμενοι ατομικιστικά για να κάνουν τις "δουλίτσες"  τους, το σημαντικότερο όλων όμως, παραμένοντας μακρυά από τους πολίτες, νομίζοντας ότι "τρώνε κουτόχορτο" και πως θα τους διοικήσουν με "φιλιά κι αγκαλιές"!
Θα ήταν χρήσιμο άπαντες να προσγειωθούμε στην σκληρή και δυσάρεστη πραγματικότητα και πιστοί στη νέα φιλοσοφία και νοοτροπία διακυβέρνησης που προβάλει ο ηγέτης μας Α. Σαμαράς, να πούμε επίμονα από τώρα αλήθειες και μόνο αλήθειες και πάνω απ' όλα  να μιλήσουμε γι' αυτά που θα μπορέσουμε να κάνουμε.
Σήμερα ο κόσμος "γιουχάρει" τους "ψεύτες" της πράσινης λαίλαπας, που άλλα είπαν προεκλογικά κι άλλα κάνουν. Δεν θέλει πολύ να "αλλάξει τροπάριο"!
Δουλεύουμε δίπλα στον πολίτη και αύριο πρέπει να παραμείνουμε πλάι του με έργα κι όχι μετεκλογικά μισόλογα και το γνωστό "κρυφτούλι" στα Πολιτικά μας Γραφεία και τις δημόσιες εκδηλώσεις.
Το πολιτικό σύστημα και η κοινωνία όλη δεν αντέχουν άλλα χτυπήματα, άλλες στείρες "κοκορομαχίες", αλλά ανανέωση σε όλα. Εμείς θα επανακτήσουμε την εμπιστοσύνη του πολίτη προς την πολιτική και τους πολιτικούς κι αυτό δεν μπορεί να γίνει με παλιά, φθαρμένα πρόσωπα που κούρασαν, όπως άλλωστε και ξεπερασμένες νοοτροπίες που αφορούν στο καλό των ολίγων κι όχι των πολλών κι αν είναι δυνατόν όλων"!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου