Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

"Ο Σαμαράς αυτά που λέει...αυτά θα κάνει"!



"Η ισοπέδωση κομμάτων, πολιτικών , προγραμματικών αρχών και πολιτικών προσώπων, σε μία περίοδο κρίσιμη πολιτικά και κοινωνικά, είναι ό,τι πιο χειρότερο για τους πολίτες και τη χώρα, αφού εν μέσω μιας καταστροφικής οικονομικής τακτικής, μπορεί να οδηγήσει σε κρίση δημοκρατίας και σε ακυβερνησία" τονίζει σε νέα δήλωσή του ο Πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, επισημαίνοντας ότι "οι πολίτες τελούν υπό σύγχυση, αγωνιώντας μεν για τα τεκταινόμενα αλλά με πολλά και σημαντικά κενά στην ενημέρωσή τους, που τους οδηγεί σε σοβαρά λανθασμένα συμπεράσματα επί των εξελίξεων".
Ο Α' Επιλαχών κι εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής, μιλώντας χθες και σήμερα στην Περιφερειακή Τηλεόραση του "SUPER B" αλλά και στους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς "ΡΑΔΙΟ Γ" Πάτρας, "ΜΕΛΛΟΝ" Αιγίου και "ΙΟΝΙΟΝ" Ηλείας, υπογράμμισε εξ' αρχής, την θλιβερή διαπίστωσή του, ότι "ο κόσμος μέσα στα πολλαπλά προβλήματά του δεν ξέρει τι να πρωτοπιστέψει, αντιμετωπίζει τα πράγματα ως "μαύρο ή άσπρο", μπερδεύοντας έννοιες, πολιτικές γραμμές, αντιθέσεις και κομβικές διαφοροποιήσεις".
Μεταξύ άλλων στις συνεντεύξεις του ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος είπε:
"Δεν είναι δυνατόν να συναντάς κόσμο και να σου λέει ότι ο Σαμαράς συμφώνησε στη μείωση μισθών και συντάξεων. Δε είναι δυνατόν να λένε ότι η ΝΔ αφήνει τον Παπανδρέου να τα ξεπουλήσει όλα, ή ότι τον αφήνουμε να κυβερνά όταν ο λόγος της παράταξης είναι ξεκάθαρος και αντιμνημονικός εξ αρχής, το δε αίτημα για εκλογές ξεκάθαρο και ισχυρό εδώ  και μήνες" τόνισε, υποστηρίζοντας  ότι "η ενημέρωση είναι σοβαρή υπόθεση, αφού η περίοδος είναι κρίσιμη και ύποπτη, ο δε πολίτης "έχει χάσει τον λογαριασμό", μη ξέροντας πόσα παίρνει, πόσα του κόπηκαν, πόσα και γιατί πληρώνει, τρομοκρατημένος από πολλά, αλλά και ψευδεπίγραφα πολλές φορές "ευχαριστημένος" που δεν πτώχευσε η χώρα και πήρε έστω ένα μέρος του μισθού του"!       
Και ο Αχαιός Πολιτευτής κατέληξε:" Ο Σαμαράς όσα λέει αυτά και θα κάνει αύριο ως Πρωθυπουργός. Τίποτε εξωπραγματικό ή μιας άλλης εποχής μικροπολιτικό. Από τώρα μιλά για δυσκολίες, μεγάλες αλλαγές, νέα  νοοτροπία και αποφάσεις δυσάρεστες. Και από την άλλη για μια άλλη πολιτική, με αξιοποίηση πλουτοπαραγωγικών πηγών, αύξηση εξαγωγών, απάλειψη της ύφεσης και δημιουργία νέων εργασιακών ευκαιριών μέσα από προσέλκυση επενδύσεων και νοικοκύρεμα  του Δημόσιου Τομέα".
Τέλος επανέλαβε την ανάγκη ανάδειξης νέας ισχυρής και αυτοδύναμης κυβέρνησης με πίστη στη γνώση,την εμπειρία και το εθνικό φρόνημα του Αντώνη Σαμαρά"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου