Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

"Κοινό και πατριωτικό συμφέρον... η αλλαγή κυβέρνησης και πολιτικής"!


Μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την Συνέντευξη Τύπου που διαδέχθηκε την έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με νέα δέσμη μέτρων, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, απέστειλε  τα Μ.Μ.Ε, την παρακάτω γραπτή δήλωση:

"Η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ αυτοδιαψεύδεται καθημερινά, αφού αποτυγχάνει  παταγωδώς σ' όλα ! Στην αρχή εφαρμογής του "Μνημονίου" αλλά και του "Μεσοπρόθεσμου", διαλαλούσε ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα και πως η χώρα θα επιστρέψει σύντομα στις διεθνείς αγορές , ξεπερνώντας την ύφεση! Από τότε μέχρι σήμερα, άλλα αποφασίζει, άλλα λέει κι άλλα κάνει, λαμβάνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα και νέα μέτρα, δυσβάσταχτα για το λαό, τον οποίο τον "στύβει"...βαπτίζοντας την αφαίμαξή του ως "μεταρρύθμιση" και "αλλαγή κανόνων λειτουργίας της σύγχρονης Ελλάδας"... όπως λένε στελέχη της. Στα τραγικά αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε με την εσφαλμένη και αναποτελεσματική της πολιτική, επιχειρεί "μπαλώματα" στις υπαναχωρήσεις και την ακυβερνησία εδώ και πολλούς μήνες. 
Οι πολίτες χάρισαν την μέγιστη υπομονή και ανεκτικότητά τους στην κυβέρνηση αυτή, αλλά πλέον το μετανιώνουν οικτρά. Η πρωτοφανής ανεργία, οι αναδουλειές, οι περικοπές, οι φορολογικές επιδρομές, οδηγούν στο ένα και μοναδικό συμπέρασμα για το..."κοινό και πατριωτικό συμφέρον" όπως λέει και ξαναλέει τώρα ο κ. Παπανδρέου.
Κοινό και πατριωτικό συμφέρον δεν είναι άλλο από την παραίτηση της αποτυχημένης αυτής κυβέρνησης ή την άμεση προσφυγή στις κάλπες, αφού δεν νομιμοποιείται ν' ακολουθεί μια αλλοπρόσαλλη πολιτική χωρίς ελπίδα και αναπτυξιακή κατεύθυνση. 
Σε αυτόν τον ολισθηρό και αβέβαιο δρόμο, η στάση της ΝΔ δεν μπορεί να είναι συναινετική αλλά πολέμια στο λάθος και ουσιαστική με αντιπροτάσεις και αλήθειες προς την κοινωνία.  Μέγιστη αλήθεια και πυρήνας της επανεκκίνησης κοινωνίας και οικονομίας...είναι οι άμεσες εκλογές και η ανάδειξη μιας ισχυρής νέας κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου