Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

"Κι όμως...χάρηκαν στο ΠΑΣΟΚ γιατί πέρασαν το χαράτσι"!


Με αφορμή την ψήφιση, εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ, της τροπολογίας για την επιβολή του "Ειδικού τέλους  Ακινήτων" μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

"Ποτέ στα Ελληνικά πολιτικά χρονικά, ένα κόμμα και δει κυβερνητικό, ενώ ήδη έχει επιβάλει μία πλειάδα φόρων και μειώσεων μισθών - συντάξεων στην κοινωνία, χαίρεται γιατί δίχως την παραμικρή διαρροή περνά - στους ήδη αδύναμους, εξαπατημένους και απογοητευμένους πολίτες -  ένα ακόμα χαράτσι, το οποίο αρχικά πλασαρίστηκε ως "προσωρινό" για να "μονιμοποιηθεί" λίγες μέρες μετά!
Χθες βράδυ ο Ελληνικός Λαός είδε από τηλεοράσεως, τους σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ να χαμογελούν στα μεταξύ τους "πηγαδάκια" εντός της Βουλής, γιατί επετεύχθη η κομματική  συνοχή! Με τα πολλά...οι διαφωνούντες "ζόρικοι" για λίγο όμως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πειθάρχησαν στον "βούρδουλα" του Μαξίμου και στον ορατό κίνδυνο πτώσης της κυβέρνησης, νομίζοντας πως έτσι έπραξαν το καθήκον τους προς την πατρίδα αλλά και προς τον απλό και πολυβασανισμένο πολίτη!
Είναι πολύ απλό. Μετά την ψήφιση του Μνημονίου, του Μεσοπρόθεσμου κι άλλων - ανά άτακτα χρονικά διαστήματα - μέτρων, ήρθε ή ώρα ν' αποδείξουν ότι κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν χρόνο στην "γλυκιά" εξουσία, φροντίζοντας για την "καρέκλα" και τα προνόμιά τους.
Ούτε λίγο - ούτε πολύ, γελούν με τα χάλια τους κι επιχειρούν να διασκεδάσουν την αδιέξοδη οικονομική τους  πολιτική, με εσωκομματικές ισορροπίες, πλην όμως εύθραυστες και  ανούσιες μπρος στην κρίση που περνά η Ελλάδα.  
Συμπέρασμα: Tο ΠΑ.ΣΟ.Κ παραμένει αναλλοίωτα,  το παλιό "καλό" και "σκληρό" ΠΑ.ΣΟ.Κ, με έντονα πλέον χαρακτηριστικά ενός "κοτετσιού",  όπου από τη μία "λαλούν πολλοί κοκόροι" κι από την άλλη, άλλα λένε τάχα πριν τις ψηφοφορίες κι άλλα  πράττουν... "κουρνιάζοντας"!
Κρίμα, γιατί σε μια χώρα που "βουλιάζει" κι ο λαός της "στενάζει", δεν υπάρχει η παραμικρή  αναγκαιότητα "πράσινων αστεϊσμών" από "καρεκλοκένταυρους" αλλά ο μονόδρομος της ρήξης και της τσίπας για μια συγνώμη και για μια ή και περισσότερες παραιτήσεις, από ντροπή!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου