Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

"Μετράει μέρες η Κυβέρνηση..."μετρημένοι" κι εμείς που ερχόμαστε"


Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Αχαΐα ο Α' Επιλαχών Βουλευτής της ΝΔ στο νομό Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, επιχειρώντας να συνεισφέρει στην συστράτευση των ψηφοφόρων και οπαδών της παράταξης σε περίοδο βαθιάς κρίσης του πολιτικού συστήματος και το σημαντικότερο να διαδώσει τις προγραμματικές αρχές του κόμματος για το οικονομικό αδιέξοδο, αλλά και την σαφή εντολή του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά για ανανέωση του χώρου, με διαφορετική φιλοσοφία και πειθώ προς την κοινωνία, "μακρυά από παλαιοκομματικά κακέκτυπα", όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος ανέφερε στους συνομιλητές του.
Ο Αχαιός Πολιτευτής, τις τελευταίες ημέρες περιόδευσε σε: Ριόλο, Πέτα, Κάτω Αχαία, Λακκόπετρα, Τσουκαλέϊκα, Βελβίτσι, Ακράτα, Αιγές (Λαμπινού), Φαρραί, Κούμανι, Βασιλικό, Σελινούντα, Ελεκίστρα, Κέρτεζη, Αιγείρα, Καλαμάκι (Βίδοβα) και Καλλιθέα.
Σε όλες τις επαφές που είχε, δέχθηκε την πρόκληση "κάτι να γίνει για να φύγει η σημερινή κυβέρνηση", προτροπή  που αν μη τι άλλο εισέπραξε ως κραυγή αγωνίας, χωρίς ωστόσο να λείπει και το ερώτημα για το τι θ' αλλάξει με την διενέργεια πρόωρων εκλογών κι βέβαια τι άλλο θα κάνει μία διάδοχη κυβέρνηση της ΝΔ. Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος στις τοποθετήσεις του υποστήριξε πως "η σημερινή κυβέρνηση έχει απολέσει την όποια εμπιστοσύνη της είχαν οι πολίτες, αλλά το σημαντικότερο όλων, δεν πιστεύουν στην ορθότητα και αποτελεσματικότητα της πολιτικής της ούτε τα ίδια της τα στελέχη και οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ , αφού γνωρίζουν ότι αλλού απέτυχε κι αλλού έμεινε άβουλη και αναποφάσιστη". Ο επ. βουλευτής μιλώντας με απόλυτη βεβαιότητα, λόγω των εξελίξεων που καθημερινά καταγράφονται, υποστήριξε ξεκάθαρα ότι "η Κυβέρνηση - όσο κι αν την στηρίζουν ηγέτες της Ευρώπης αλλά και η Αμερική, δεν θ' αντέξει στο εσωτερικό της αλλά και μέσα στο κόμμα  από το οποίο προέρχεται, μετρώντας πλέον μέρες για να πάει υποχρεωτικά σ' εκλογές, οπότε και θα υποστεί κυριολεκτικά συντριβή"! Προσδιόρισε μάλιστα ως χρονική περίοδο τέτοιων εξελίξεων τις αρχές Νοεμβρίου, μετά δηλαδή και την ψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού.
Επιπλέον ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, αφού μίλησε για "βέβαιη νίκη της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά με αισθητή διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και επιχειρούμενη αυτοδυναμία", επεσήμανε ότι θα πρέπει από τώρα να διαμορφώνεται και να γίνεται ευρέως γνωστό   το σαφές πλαίσιο διακυβέρνησης της χώρας από την "γαλάζια" παράταξη,  που περιλαμβάνει "μετρημένες κουβέντες, συγκεκριμένες αποφάσεις και αλήθειες πικρές όπου δει", επιμένοντας ότι "τα χτυπήματα στην πλάτη των ψηφοφόρων, τα ταξίματα και η ωραιοποίηση μια δεινής κατάστασης θα πρέπει να μείνουν πίσω σ' ένα κακό παρελθόν, από δω και πέρα δε να λέγονται και να γίνονται όσα πρέπει και είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν, γιατί ο κόσμος της ΝΔ και γενικότερα η κοινωνία  δεν αντέχουν από ανεύθυνες υποσχέσεις και δημιουργία απλόχερων προσδοκιών, που θα πέσουν στο κενό λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα"
Και ο Πολιτευτής της ΝΔ, στις συζητήσεις του κατέληξε: "Ξέρουμε τι πρέπει και τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρουμε τι χρωστάμε ως παράταξη και που. Όλα δεν είναι δυνατόν να γίνουν. Το γενικότερο καλό θα φέρει και το ατομικό. Με πίστη στις ιδέες και τις δυνατότητές μας θα πορευθούμε με λιγότερα λάθη, με τους πολίτες στο πλάι μας και μ' εμάς κοντά τους κι έχοντας σύνεση, αποφασιστικότητα και πυγμή θ' αλλάξουμε την εικόνα της χώρας, οδηγώντας την και πάλι στην ανάπτυξη, που θα φέρει δουλειές, ευκαιρίες και υψηλό εθνικό φρόνημα"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου