Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

"Άλλοτε "πράσινοι" διορισμοί και...τώρα "ψίχουλα" κι απολύσεις"!


Με αφορμή την ανακοίνωση και νέων επώδυνων μέτρων, τα οποία αποφάσισε η Κυβερνητική Επιτροπή, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Γιώργου Παπανδρέου, εκδικείται το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη! Το ΠΑ.ΣΟ.Κ του σήμερα "τρώει" πλέον από τις σάρκες του! Αφού διόρισαν από το 1981 μέχρι και το 2004...ακόμα και τις "πέτρες" μ' ένα μόνο "πιστοποιητικό" μιας κάποιας "πράσινης κλαδικής" και στοίβαξαν κάθε λογής "Πασόκο" σε υπάρχουσες αλλά και νεοσύστατες μη αναγκαίες δημόσιες υπηρεσίες, τώρα κατάλαβαν - ήθελαν δεν ήθελαν - πως το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η "γάγγραινα" του δημοσίου που οι ίδιοι όμως χρησιμοποίησαν ρουσφετολογικά αλλά προπαντός δημιούργησαν, αλόγιστα και ασύδοτα.
Πολιτικά ανίσχυροι, δέσμιοι των άναρχων  διαχρονικών πολιτικών τους, αλλά και γενεσιουργοί των καταστροφικών μνημονίων, βάλλουν τώρα κατά μισθωτών και συνταξιούχων - ως σαν να είναι "πιόνια" τους - με περικοπές αποδοχών "πείνας", συντάξεις πενιχρές και ηλικιακά μάλιστα κριτήρια, τιμωρώντας τους δηλαδή γιατί δούλεψαν μάλλον λίγο!
 Μέχρι χθες ζητούσαν θυσίες, αλλά προσλάμβαναν από το "παράθυρο" ακόμα 25.000 υπαλλήλους...κι ούτε κουβέντα γι'αυτό!
Κοροϊδεύουν το λαό με δήθεν "έξοδο από το τούνελ", πράσινη ανάπτυξη, ανύπαρκτες διαρθρωτικές αλλαγές, νοικοκυρέματα κι άλλες τυχάρπαστες ασυναρτησίες και ξαφνικά οδηγούνται μπρος στο κράτος που οι ίδιοι - ως επί το πλείστον - έφτιαξαν για ν' αντέχουν πολιτικά  και να βολεύονται στην εξουσία!
Τώρα τη "νύφη πληρώνει" ολόκληρος ο Ελληνικός λαός. Και να σκεφτεί κανείς πως δεν έχουμε "γάμο" και χαρές αλλά "κηδεία" μισθωτών, συνταξιούχων και μικρομεσαίων.
Δεν πάει άλλο με αυτήν την κυβέρνηση.Πρέπει να φύγει ως επικίνδυνη και ανίκανη να διαχειριστεί μια τόσο σοβαρή κρίση"!       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου